Naaicursussen

Cursussen voor zelfmaakmode zijn er voor beginners en voor gevorderden. Ze worden gegeven op donderdagavond in blokken van 10 x  2 uur, eventueel andere dagdelen mogelijk in overleg, kosten 150 euro.

SPECIALE KORTE KERSTCURSUS:

Het is ook mogelijk om binnenkort een verkorte cursus te doen, met als thema kerst. Hierbij gaan we bezig zijn met het aankleden van je kersttafel of bijvoorbeeld je boom. Dat zijn cursussen van 3 x 2,5 uur.  Data en verdere informatie volgen nog. Om je een idee te geven, het maken van je tafellaken met bijpassende lopers erop is mogelijk, evenals het mutsje over je eitjes en wat dacht je van servetten met bv initialen. Ook de boom moet natuurlijk een eigen outfit krijgen, wat is er leuker dan je boom vol eigengemaakte frutsels? Misschien heb je geen plaats voor een kerstboom, of loopt je huisdier alles om? Ook daar heb ik leuke ideeën voor om toch je huis in de kerstsfeer te krijgen.

SPECIALE KORTE CARNAVALSCURSUS

Daarna komt de verkorte cursus eraan voor een eigen carnavalskostuum. Je hoeft echt niets te kunnen om daaraan te beginnen, ik sleep je daar doorheen en dan heb je tenminste een uniek eigen creatie aan.

Dit alles met textiel, omdat je daar de gekste, leukste en mooiste dingen mee kunt doen en maken.